Neste obradoiro o que se prentendeu foi ensinar aos nenos/as o importante que é a alimentación, que aprenderan a comer san e a valorar a cultura gastronómica.
Impartíronse unhas clases teóricas monstrándolles os distintos ingredientes na alimentación e a súa función nutritiva.
Cada alumno realizou dúas creacións a súa elección manexando os ingredientes cos distintos materiais que proporcionamos para a súa composición final no plato.
Traballaron como estilistas culinarios onde se ensinou técnicas básicas de fotografía, iluminación con luz natural, composición e diseño do emplatado para que as creacións artísticas queden reflectidas dunha forma atractiva visualmente.
Impartíronse unhas clases teóricas monstrándolles os distintos ingredientes na alimentación e a súa función nutritiva.
Cada alumno realizou dúas creacións a súa elección manexando os ingredientes cos distintos materiais que proporcionamos para a súa composición final no plato.
Traballaron como estilistas culinarios onde se ensinou técnicas básicas de fotografía, iluminación con luz natural, composición e diseño do emplatado para que as creacións artísticas queden reflectidas dunha forma atractiva visualmente.
This entry was posted
on viernes, agosto 29, 2014
at 13:07
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.